• Királylány kézbáb

Királylány kézbáb


5.590 Ft 4.472 Ft

Mennyiség :


Méret :


Királylány kézbáb

 

A bábjátéknak számos pozitív hatása van a gyermekek személyiségfejlődésére:

 

Kreativitás és képzelőerő fejlesztése: A bábjáték lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy kitalálják és kifejezzék saját történeteiket, karaktereiket és szituációikat. Ez serkenti a kreativitást és a képzelőerőt, amely fontos fejlesztési terület a gyermekkorban.

 

Szociális készségek fejlesztése: A bábjáték során a gyerekek interakcióba lépnek másokkal, akár a bábokkal, akár más játékosokkal. Ez segít fejleszteni a kommunikációs készségeket, a konfliktuskezelést és az együttműködést.

 

Nyelvi fejlesztés: A bábjáték során a gyerekek beszélnek, hallgatnak és kommunikálnak másokkal, ami hozzájárul a nyelvi készségeik fejlődéséhez és a szókincsük bővüléséhez.

 

Kézbábok

 

Kedves kézbábjaink célja, hogy gyermekeinket a legautentikusabb módon taníthassuk a világról a meséken keresztül. Mindamellett, hogy a család közösen szórakozik, az apróság személyiségének harmonikus fejlődését, kreativitását és szociális kapcsolatait is eredményesen fejleszti. Kézbábjaink között megtalálhatók az állat és ember figurák is, melyekkel a legtöbb népmese eljátszható. Állat kézbábjaink segítségével megmutathatjuk a legkisebbeknek, hogy milyen állatokkal találkozhatnak a nagyvilágban és megtaníthatjuk őket az állatok szeretetére. Ember bábjaink esetében pedig akár a családi kapcsolatokat és a népi motívumokat is megmutathatjuk nekik.

 

  • Alapanyag: 100% poliészter
  • 40°C hőmérsékleten kézzel vagy mosógépben mosható
  • Nem centrifugálható, nem vasalható, vegyi úton nem tisztítható
  • Felnőtt méret (kesztyű mérete): 28 cm
  • Gyerek méret (kesztyű mérete): 21 cm